Matcha klänningen med ett vackert leende

Oavsett om du är på gång att gå på en tillställning som kräver en vacker aftonklänning eller om det är ditt bröllop som hägrar, så är ett rakt, vackert leende mångas dröm. Kanske du inte hade möjlighet när du var yngre att korrigera dina tänder med en tandställning och nu när du är äldre kan du inte tänka dig att ha en räls i din mun. Då har jag ett tips! Nu finns det nämligen en ny osynlig tandställning på SMAJLA att sätta in. Den sätts på baksidan av tänderna, vilket gör att ingen ser att du har en tandställning! SMAJLA grundades 2008 av ortodontisten Jessica Hedborg och många har sedan dess fått hjälp med både tandställningar och annan tandvård.

Incognito™ gör dina tänder vackrare

Osynlig tandställning heter även Incognito™ och det är ett helt individualiserat lingualsystem och brackets och bågar är anpassade individuellt till den person som ska ha den. Dessutom, för att vara bekväm att använda så är apparaturen utformad i tunt guld. Tänk på att det endast är certifierade tandläkare som får ge dig en osynlig tandställning, så boka in en tid hos SMAJLA

Tre paket med tandställning

Hos SMAJLA kan du få välja mellan tre prisvärda paket när det gäller tandställning:

  • Normal synlig
  • Normal osynlig
  • Exklusiv osynlig

Så du kan välja om det ska vara en osynlig eller en vanlig. För exakta priser, besök SMAJLAs hemsida eller ta kontakt med dem via telefon.

15 May 2015