Viktigt att flyttstädningen görs noggrant

Flyttstädning är något som alltid ska göra då man flyttar. Det eftersom att den bostad man lämnar ska vara i toppskick för nästa hyresgäst eller boende. Ofta får man av sin hyresvärd en checklista med vad som ska städas, det är bra att följa den. Det så att man inte missar något. Annars kan man boka flyttstädning Umeå via en städfirma, om man inte vill städa på egen hand.

Städfirma eller göra själv?

En flyttstädning Sandviken, det kan du välja att göra själv eller att anlita en städfirma. Det hela handlar ju om vad du vill lägga, tid eller pengar. Om du känner att det är värt att få mer tid över till annat så kan du ju som sagt betala en städfirma att utföra flyttstädningen. Ofta blir det inte så dyrt ändå, tack vare att det går att använda sig av RUT-avdraget. En städfirma har vanan inne med att städa, så de kan göra det snabbt, effektivt samt noga. Ska du göra det på egen hand, så gäller det att du gör det bra. Du bör se till att ha gott om tid på dig. Det tar ofta längre tid än vad man tror att göra en städning efter en flytt. 

Om du väljer att städa själv, se till att inte missa alla delar av flyttstädningen. Du får inte glömma av biutrymmen eller att putsa alla fönster till exempel. Ofta ska ju hyresvärden godkänna din städning. 

25 Sep 2020