Vad innebär ögonfransförlängning?

Något många gör, inför en fest eller ett bröllop, det är ögonfransförlägning. Det går att göra fransförlängning på salong i Göteborg till exempel så väl som göra fransförlängningar i Malmö. Men vad innebär det egentligen? Jo, det är ett sätt att förlänga sina egna fransar på och det mer permanent än att klistra på egna lösögonfransar. Metoden kommer från Korea och sedan så har det kommit att bli populärt runt om i världen. Fransförlängningar görs av en auktoriserad salong. En eller flera nya fransar fästs på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim.

Vem kan göra en fransförlängning?

I stort sett så kan alla göra en fransförlängning, oavsett ålder. Det som spelar roll är längden på de fransar man har själv. Är de för korta eller för tunna så kommer resultatet inte bli supervoluminös. 

Olika typer av fransar?

Det finns flera varianter av fransar, i huvudsak är det fyra stycken. Det är fransar i syntet, fransar i i äkta eller falskt minkhår, fransar i silke och extra volymgivande fransar. De fransar som kom först är de som är syntetiska. Det är även dessa som är det vanligaste att salonger använder. Det eftersom att de håller bra och de är inte lika dyra som de andra alternativen. Dock kan det komma att se lite onaturligt ut. Du som vill ha mer naturliga fransar kan välja salong som använder något av de andra alternativen. Dock är de som sagt dyrare. 

30 Jan 2020