Mexico – ett mecka för modedesigners

Mexico är ett ställe många modedesigners är kända för. Detta för att en ort vid namn Tulum florerat i mängder av modekampanjer sedan minst 20 år tillbaka i tiden. Denna plats har varit ett tillhåll för folk i branschen sedan modefotografen Enrique Badulescu köpte hus och började fota här för tjugo år sedan. Sedan dess har vyer från denna plats setts på många bilder samt att det även har blivit ett trendigt tillhåll för fashionistas. Det går att boka resor till Mexico med Inca Tours. Det går att välja färdiga paket eller att få en skräddarsydd resa.

Underbara Mexiko

Mexico är ett land som bjuder på många variationer. Du kan se både gammalt och nytt genom att åka hit. Det finns en blandning av moderna byggnader och en smak av äldre tider genom att många platser har kvar lämningar från de rika indiankulturerna Mayafolket och Aztekerna. Man kan åka på en resa för att se alla dessa kulturskatter med Inca Tours.

Läs mer om Mexikos kulturskatter

DN på nätet kan man läsa mer om världsarvet Chicen Itzá som är ett av jordens sju nya underverk. Här kan du läsa mer om mayaindianerna och hur de på sexhundratalet började bygga unika tempel här. Sedan är det bara att surfa in på Inca tours hemsida och boka en resa till Mexico så att du själv får uppleva och se detta fantastiska land. Smart idé är att boka en skräddarsydd resa så att du får se exakt det du vill se.

6 May 2016