OYEZ! – när ditt bröllop måste bli perfekt

Är du en man som ska gifta dig, eller en kvinna på jakt efter något till din tunnhåriga man? Ett bröllop är ett minne för livet. Kvinnan har en vacker klänning, smink och fin håruppsättning. Kanske känner även du att du vill vara extra snygg, men känner att det är svårt då du har tappat en del hår. Det finns en lösning för dig! Du som drabbats av håravfallkan besöka Oyez.se och köpa en OYEZ. Vad är det tänker du? Det är en hårdel som du sätter ovanpå det kvarvarande hår du har, och gör att du åter igen kan ha ett hår att styla och klippa precis som du vill. En OYEZ ser helt naturlig ut och ingen kommer märka att det inte är ditt riktiga hår.

Köp en OYEZ

För att tillverka en OYEZ så använder man äkta människohår som tvättas och färgas så att det ska passa dig. Dessutom är OYEZ:

  • Praktisk
  • Verklighetstrogen
  • Lätt att beställa
  • Prisvärd

Håravfall är inget ovanligt

Du kanske känner dig ensam i hela världen om att varatunnhårig, men det är något som är mycket vanligt. Det är upp till 70 % av alla män som någon gång i livet har någon form av håravfall. Det kan bero på flera olika saker. Dels ålder, då är det rätt naturligt, men sen kan det även bero på stress, medicinska orsaker eller mekaniska och kemiska faktorer som gör att man drabbas.

15 May 2015