Rätt smycke för rätt klänning

När det gäller klänningar så som brudklänningen, aftonklänningen eller balklänningen så gör dessa ofta stort intryck på egen hand. Men ibland kan ett vackert silversmycke förhöja hela intrycket. Just när det gäller de klänningar vi har, i siden, så passar silver väldigt bra ihop med dessa. Jag kan rekommendera att man satsar på ett stilrent, enkelt smycke. Kanske ett halsband eller ett armband. Förvisso finns det även örhängen och annat men det får inte bli för mycket av det goda. Dessa kan användas tillsammans med andra plagg än vackra svepande klänningar.

Köp dina smycken online

Idag kan man köpa nästan allt på nätet. Det gäller även smycken och andra accessoarer som du kanske vill köpa till din klänning. Läser man olika tips på nätet så varierar det väldigt med vad man ska ha och vad man inte ska ha med sin balklänning. En del tycker man ska gå all in med kuvertväska, skor och en massa smycken. Men som jag redan nämnt, låt klänningen tala för sig själv, men förhöj det gärna med ett silversmycke. Om du har en ärmlös klänning med vackert dekolletage, så passar en lång silverkedja jättebra. Har du mycket tyg upptill, men bara armar, så är ett vackert armband med kristaller och pärlor på jättefint.

Köp dig själv en gåva

Många tror att silversmycken är något man ska vänta på att få i present. Men jag säger så här, köp dina egna silversmycken” Du får det du vill ha och när du vill ha det. Särskilt bra om du tänkt använda det ihop med en särskild klänning.

9 Nov 2015