Som en pånyttfödelse

För att känna sig fin krävs så mycket mer än snygga kläder, skor, accessoarer och make-up. Faktum är att allt det där är sekundärt för ens utseende eftersom skönhet, och känslan av att man är fin och mår bra, kommer inifrån. Låter det klyschigt? Kanske, men det är inte desto mindre sant.

Inget är mer rätt än välmående

Välmående börjar inuti, men det finns även saker man kan göra för att stärka sitt välbefinnande, som att ta tid för sig själv, unna sig vårdande behandlingar och berikande upplevelser.

Har du varit i Thailand någon gång? Vi är många som förälskat oss i detta mytomspunna, vänliga land. Vi har legat på mjuka bäddar intill stranden och mottagit thaimassage av erfarna massörer och vi har aldrig varit så avkopplade i hela våra liv. Åtminstone många av oss. Thaimassage kallas även yoga för den late eftersom mycket av den går ut på att tänja och stretcha kroppsdelar, lösa upp spänningar och får igång blodcirkulationen. Efteråt känner man sig som pånyttfödd!

Thaimassage i Sverige

Man måste inte åka till Thailand längre för att få thaimassage, man kan få thaimassage hos oss, i Göteborg och Stockholm också. Det finns flera thaimassörer i Sverige som kan erbjuda samma känsla av pånyttfödelse som den vi fått uppleva i Thailand. Vädret får vi dock tyvärr inte på köpet... För thaimassagegöteborg. rekommenderar jag Wassana Thaimassage.

För att jeansen ska sitta riktigt snyggt måste du vara bekväm i dem och för att du ska vara bekväm i dem måste du vara bekväm i dig själv. Allt hänger ihop. Unna dig en tippes avkoppling och pånyttfödelse genom professionell thaimassage. 

25 Apr 2016