Stort mode för män

Mode är ett intresse så gott som något och det ligger definitivt i vår natur att vilja vara fina - det gäller på både kvinnor och män även om modeintresset kanske fortfarande är lite mer legitimt för kvinnor. I Sverige i dag är dock det stora flertalet män intresserade av att utveckla en personlig stil, ofta gärna baserad på trender av olika slag. Trender kommer och går och över åren arbetar man fram en klädstil som känns bekväm - om man har tillgång till modekläder förstås.

Exkluderande storleksnorm

Det är faktiskt fortfarande så att den som är på jakt efter stora kläder; XL kläder och större, har ett mycket begränsat utbud att shoppa ur och sällan tillgång till trendiga kläder alls. Det finns många kvinnor och män som drar storlekar större än XL, men de hänvisas i regel till speciella avdelningar eller utesluts ur trendbutikerna helt. Det är en orättvisa som måste få ett slut.

Stora trendkläder på Motley Denim

Motley Denim har insett denna brist och erbjuder i sin butik för herrkläder bara stora kläder i XL och större. Samtidigt uppdaterar man sortimentet ofta och alltid med kläder som känns trendiga, stilfulla och med efterlängtad edge. Alla ska ha möjlighet att klä sig snyggt och tack vare Motley Denim hittar du som storväxt man XL kläder och ända upp till 8XL, samt jeans upp till storlek W70. 

Motley Denim säljer alla olika typer av klädesplagg från tröjor till jeans, hoodies, underkläder och accessoarer. Surfa in på motleydenim.se och ta en titt!

24 Apr 2016